info@tmtfinancielediensten.nl | 045 563 9530

Over ons

Over ons

TMT Financiële Diensten is opgericht in 2002 met als doel het adviseren en bemiddelen van hypotheken en kredieten toegespitst op uw persoonlijke situatie. Professioneel hypotheekadvies staat bij ons centraal.
Ons motto: Veilige, verantwoorden en voordelige financieringen passend bij uw persoonlijke situatie.
 
Ons team
TMT Financiële Diensten bestaat uit vijf adviseurs met ieder zijn eigen specialisme die elkaar perfect aanvullen. Deze brede kennis met voldoende diepgang wordt door onze backoffice ondersteund en gecoördineerd.
 

Jan Treeck

Na 20 jaar ervaring als directeur bij SNS Bank heeft Jan Treeck TMT Financiële Diensten opgericht. Naast zijn directeurfunctie is hij fulltime werkzaam als specialist adviseur voor Nederlandse hypotheken en comsumptieve kredieten.

Sanny Körfer

Sinds 2015 werkzaam als secretaresse bij TMT Financiële Diensten versterkt Sanny Körfer het team in de backoffice. Zij coordineerd afspraken en communicatie zodat uw wensen zo snel als mogelijk werkelijkheid worden.

Dennis Grosse-Wächter

Na het behalen van zijn univesitäire studie is Dennis Grosse-Wächter ons team ter versterking toegetreden als specialist voor Duitsland-hypotheken.

Ferry van Mulken

“Financiële rust en onroerende zekerheid”, dat is zijn motto. Ferry van Mulken vormt de brug tussen de technische aspecten van het vastgoed en de financiering hiervan. Hij adviseert u over de aan- en/of verkoop, en welke mogelijkheden het best passen bij uw situatie.

Didier Rieder

Letterlijk vormt hij de taalbrug tussen diverse Europese landen. Hij treedt op als beëdigd tolk en vertaler van officiële documenten tijdens het aankoopproces in grensoverschrijdende landen.