info@tmtfinancielediensten.nl | 045 563 9530

Diensten

Diensten

1e hypotheek

Uw eerste woning kopen, een leuk en spannend moment. Er komt veel bij kijken en waarschijnlijk zullen veel vragen op u afkomen:
  • Hoeveel kan ik lenen; wat is mijn maximale hypotheek?
  • Waar krijg ik de laagste rente?
  • Welke hypotheek past bij mij?
  • Wat zijn de valkuilen?
TMT Financiële Diensten adviseert en bemiddeld graag een veilige, verantwoorde en voordelige eerste hypotheek. Met ons vakkundig advies en professionele begeleiding bent u er zeker van dat er aan alles is gedacht.

Startershypotheek

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een "startershypotheek". Dit is een speciale hypotheekvorm waarbij de gemeente het kopen en financieren van een woonhuis stimuleert doormiddel van een hypotheek met een bijzonder lage rente.

Neem gerust contact met ons op om na te onderzoeken of u in aanmerking kunt komen voor een startershypotheek. Wij begeleiden u graag van A t/m Z.

Doorstromers

Doorstromers hebben een woonhuis en willen verhuizen. Er komt dan veel op u af. Het oude woonhuis zal verkocht dienen te worden, en een nieuw woonhuis zal aangekocht dienen te worden. Dit gaat hand in hand met een verandering in uw hypotheken, kredieten, en spaargeld. TMT Financiële Diensten biedt hier een vakkundige begeleiding aansluitend op uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen.

Wij streven naar een geruisloze overgang van uw oude naar uw nieuwe woning, met de daarbij behorende maatwerkfinanciering. Maak gerust een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs om uw mogelijkheden te bespreken.

Hypotheek voor zelfstandigen

U bent ondernemer of ZZP-er en bent van plan een nieuwe woning aan te kopen, of uw hypotheek over te sluiten.

Onze hypotheekadviseurs hebben de kennis en kunde om u als ondernemer te helpen met uw hypotheek- of kredietvraagstukken.

Hypotheek oversluiten

Een hypotheek sluit u meestal voor 30 jaar af. Maar past de hypotheek die u 10 jaar geleden heeft afgesloten nog wel bij u, of zijn er intussen voordeligere oplossingen. U kunt te allen tijde bekijken of er mogelijkheden zijn uw hypotheek tussentijds aan te passen.

In overleg met onze hypotheekadviseurs kunnen we samen met u nagaan of er in uw specifiek geval voordelen te behalen zijn, en hoe deze op een veilige en verantwoorde manier gerealiseerd kunnen worden.

Rentemiddeling

Doormiddel van rentemiddeling kunt u uw hypotheekrente en de bijbehorende maandlasten direct verlagen. Rentemiddeling is vooral interessant als uw rentevaste periode nog een aantal jaren loopt, terwijl de actuele rente een stuk lager is.

Dankzij rentemiddeling kunt u direct profiteren van een lagere rente. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs om na te gaan of rentemiddeling iets voor u zou kunnen betekenen.

Verbouwing

Ruimer wonen, moderniseren, kwaliteit verbeteren; dit kunt u eventueel met een verbouwing realiseren.

De kosten hiervoor kunt u dan financieren middels een tweede of aanvullende hypotheek. Met de huidig lage rente zijn er verschillende mogelijkheden dit te verwezenlijken. Onze hypotheekadviseurs helpen u graag verder.

Nieuwbouw

Vanaf een bouwkavel naar een woonhuis in uw eigen smaak en stijl. Dit kan werkelijkheid worden met een hypotheek op maat. Onze hypotheekadviseurs bekijken samen met u wat de best passende hypotheek is bij de situatie. U wilt bijvoorbeeld pas een maandlast hebben zodra het geld wordt gebruikt. En wat als de kosten voor de bouw uitlopen? Met al dit soort scenario’s wordt rekening gehouden. Wij zorgen er dus voor dat tijdens de bouw niets meer in de weg staat.  

Duurzaamheidslening

Energiezuinig leven is de trent in Europa. Subsidies en bijzonder aantrekkelijke financieringsregelingen met een lage rente helpen u energiebesparende maatregelen te implementeren en snel van uw investering te profiteren.

In het persoonlijk hypotheekadvies zorgen wij voor een veilge, verantwoorde, en voordelige duurzaamheidslening.

Restschuldfinanciering

Soms zit de verkoop van een woning tegen, de woning brengt minder op dan het ooit waard was. Vaak is uw hypotheekschuld dan hoger dan de marktwaarde van uw woonhuis. Er ontstaat dan helaas een restschuld. In deze vervelende situatie gaat het er om de financiële schade zo veel als mogelijk te beperken.

Een veilige, verantwoorde en voordelige financiering van de restschuld biedt dan een uitkomst. Onze hypotheekadviseurs staan u met raad en daad ter zijde.